GDPR

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och rekommendationer för personuppgifter. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information vi samlar in och hur denna används. Genom att göra en beställning eller på annat sätt lämna ut dina uppgifter till oss, samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är: Intensivkurs Stockholm AB, org.nr 559203–5132, Råsundavägen 176, 169 36 Solna 

Användningen av uppgifterna kan innebära samkörning med andra register, både inom och utom EU, samt att dina personuppgifter överförs till, och behandlas av, andra bolag inom vår koncern samt våra samarbetspartners i ovan nämnda syften i enlighet med gällande lagar och föreskrifter

Genom att göra en beställning eller på annat sätt lämnar ut uppgifter till oss, godkänner du även att dina personuppgifter överförs till land utanför EU.

Om hela eller delar av vår verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare samt lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

Hur skyddar vi dina personuppgifter? För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Vi har uppdaterade programvaror samt högkvalitativa och uppdaterade brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgången till de system och utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda som ska hantera uppgifterna identifierar sig för att få åtkomst.

Hur länge sparas mina personuppgifter? VI sparar dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra våra eller våra samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.   

Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att gratis få information om vilka personuppgifter som behandlas om dig. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska skickas in, undertecknad av dig, per post till den adress som anges på Webbplatsen. Den kan alltså inte skickas per e-post.

VI vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till oss förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress eller namn, vänligen lämna korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till oss. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

Länkar till andra webbplatser Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller enbart denna Webbplats. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att VI inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicyn VI förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen.